fredag 31. desember 2010

Ispirasjon soverom
















Hei! Tenkte at jeg kunne gi dere noen bilder til ispirasjon før nyåret starter. Her over ser dere et soverom i nostalgisk stil. Hvis du vil skape en slik stil bør du satse på pastellfarger og mye fine detaljer. Du kan gjerne bruke blonder og mange myke tepper.



















Hvis du vil skape stilen over bør du satse på rette enkle linjer og masse tre og naturfarger. Dette rommet skal utrykke ro og oversikt.  Bruk enkle matrialer med få detaljer.

Kunne du tenke deg å ha en av disse rommene?

Follow my blog with bloglovin

torsdag 30. desember 2010

Dyr vs billig

 De fleste av oss interiør interesserte har fått med oss de vidunderlige skjell-lampene som er kommet ut på markedet nå i det siste. Fun 1 DM fra Verner Panton (lampen på bildet over) er nok en av de mest kjente av dem. Og en en av de dyreste.

Men du kan også finne billigere alternativer som er nesten like fine. Blant annet denne under her fra Ellos. Et godt tips er å søke på Google etter skjell lamper. Da kommer det opp en rekke alternativer.




 Hvilken av lampene likte du best?



Hattelamper














Disse hattelampene. Hvor kule er ikke de? Har aldri sett noe lingnene, men nå er de over alt. I blader, på blogger, men ikke i så mange hjem har jeg sett.

Jeg har kommet fram til at dette kanskje skyldes at de er for dyre. Enda har jeg ikke sett en eneste billig versjon av lampene i kjedebutikkene, men bare vent det kommer nok!

I interiørbladet Rom123 så jeg en dame som hadde grepet saken i egne hender og laget en selv. Det kan da ikke være så vanskelig tenker jeg. Kjøp en ledning med en pære. Lag et hull i hatten og FERDIG. Det eneste du bør passe på er at du ikke velger en hatt som lett kan ta fyr:)

Forresten. Nå kan du følge bloggen min via Blogvin+ som du finner i menyen over her, eller via Googlekonto som du finner til høyre for innleggene, under ''Om bloggen''. Jeg hadde blitt veldig glad om du kunne gjøre en av tingene.

Ha en god dag!

Follow my blog with bloglovin

onsdag 29. desember 2010

Bilder i hjerte



Hei! Dette er noe jeg kjempelenge (ok to dager...) har hatt lyst å ha med på bloggen. Noe som jeg egentlig har veldig lyst å få selv.

Over ser dere mange bilder samlet i en hjertefor. Dette er en kjempelett måte å få brukt bildene dine(jeg er visst veldig på bildefronten denne uken), som kanskje ligger i album her og der å råtner.

Du kan egentlig lage hva som helst med bildene dine. Kjøp noe lærer tyggis på butikken, og så er du igang.

Lykke til!

Follow my blog with bloglovin

Hoptimister



















Som sikkert mange andre er jeg helt fortapt i disse relanserte hoptimistene. Jeg elsker deres lekne farger og at de er så ufattelig søte. De kan brukes både som leker til barn og til pynt. Jeg elsker slike glade pynteting så jeg kan ikke skjønne annet at jeg snart må bestille en liten hopitimist.

Hoptimistene blir laget i Danmark og du kan kjøpe dem gjennom en rekke nettbutikker. Se http://www.hoptimist.com/ for mer info.

Har du en Hoptimist?


Follow my blog with bloglovin

Flowers


Follow my blog with bloglovin













Hei! Tenkte bare å dele et enkelt tips om hvordan du kan vise frem bilder på en enkel måte, uten å bruke for mye penger på det:)

Jeg har kjøpt en slags stang, men tråder og klyper nedover på IKEA som du ser over her. Du kan enkelt klippe trådene i den lengden du ønsker. Deretter er det bare å feste klyper og bilder på.

Av mangel på bilder av familien og divere kjøpte jeg en bunke bilder på IKEA. Du kan selvfølgelig henge hva du vil i klypene. Her er det bare kreativiteten som hindrer deg!

Hade bra!

søndag 26. desember 2010

Rainbow Chair

Tenkte jeg skulle vise dere denne stolen jeg designet for litt siden. Av mangel på virkende tusjer ble stolen fylt med farger. Det er noe jeg ble fornøyd med.

Hvis jeg noen gang skulle være så heldig og utgi min egen møbelkolleksjon, ville jeg utgitt denne stolen i alle regnbuens farger (inkludert stolen med alle fargene på en gang).

Ciao!


Nostalgisk

For mindre enn et minutt siden var jeg ikke sikker på hva dette uttrykket ''nostalgi'' betydde. Etter noen minutter med googling fant jeg ut at det betydde gammeldags, eller legnsel etter det gammle. Da gikk det opp for meg, at dette ordet egntlig kan tolkes på forskjellige måter. Når man tenker gammelt tenker de fleste kanskje på gammle slitte ting. Det jeg tenker er  noe helt annet.

Jeg tenker på pene ting, med detaljer som er laget med omsorg. Når jeg hører ordet nostalgi tenker jeg på hvitt, brunt, metall, lyse farger med innslag av svart. Mens du tenker kanskje på slitte trebenker og gjenbruk.



Disse bildene over er en god forklaring på hva jeg mener med nostalgi. Nyt dem og hent masser av inspirasjon fra dem.

Inspirasjonskilde: Alt rundt meg, google, http://www.annais.blogg.no/ og NIB




Tavlemaling


Hvor genialt er ikke det! Du kan male med den nesten hvor du vil og hvor du føler for og ha en svart fin vegg du kan tegne på med kritt.

Hvorfor ikke kopiere denne smarte ideen på bilder over her! Slik kan det gjøres:

  • Kjøp en boks med svart tavlemaling på Biltema eller på hobbybutikkk.
  • Mal to strøk på en firkantet plate i ønsket format (eller eventuelt bare rett på veggen)
  • Deretter kan du entet laget en ukeplan med kritt, eller den litt mer varige metoden; lage en ukeplan med hvit tykk tusj.
Da har du fått en flott ukeplan som du kan føre inn hva du skal i løpet av uken.

Inspirasjonskilde: Rom123 og http://www.kreativehender.no/



Her er bloggen


Bilde hentet fra google

Da har du som leser dette altså funnet veien til min lille blogg. Dette er en blogg hvor du kan hente inspirasjon fra. Bloggen min har interiør som tema. Det kommer til å være mange forskjellige typer innleggg. Blant annet hvordan gjøre innlegg og flotte bilde innlegg du kan hente inspirasjon fra.
Nå håper jeg virkelig at du vil trives her på bloggen og at du forsetter og følge med og sprer den til dine venner.

Det var alt for denne gang. Hade bra!